Kyhlberg

Direktlänk till inlägg 28 april 2013

söndag..

Av Ida - 28 april 2013 17:18

Hej!!

Ja idag var det söndag.. Veckorna bara rullar på.. Kan inte värmen och sommaren komma snart!! Tittar ut och ser inte ett grönt blad på träden eller buskarna, och då är vi snart inne i maj.. Vad är det som händer!! Vill ha värme och sommar:)) Har knappt hunnit använda min nya vårjacka, är så himla kallt på mornarna när jag åker till jobbet, att jag har dubbla jackor samt dunväst på mig:( Ja, ja nog prat om väder:) Har hunnit med ett inköp:) men det är höst kollektion, så den får man vänta på ett bra tag. Men här kommer ett smakprov:

Part Two


 

Mycket fina stickade tröjor, både grovstickade och finstickade

 

Snygga collegetröjor

 

Fina blusen, och ett par svarta finbyxor med loose fit. Riktigt snyggt ihop, fattas bara ett par pumps till

 

Lite kamoflage inspirerade byxor och kjol.

 

Kollektionen i sin helhet!

 

Färgerna från Matiniques kollektion. Även här mycket stickat.


In Wear:

   

Svarta byxor som bilden högst upp, sen mycket kjol, denna på bilden lite kortare modell. Koftan är en kortare variant som är super att ha över en klänning.

 

Lite oversize stickad tröja

 

Slimmad kjol med volangkant 

 

Stickade tröjor i fina färger

 

För den trendiga. Mönstrad skjorta!

 

Bas t-shirts i fina färger

   

Snygg kavaj, och ha till både byxor och kjol.


Fint va!!


Håll utkik i butik! :) www.theshopmode.se

Idag har jag jobbat, full rulle har det varit hela dagen och helgen.. Mycket jobb och även mycket jobb i trädgården har vi hunnit med. Liten trädgård fast hela skogens löv har vi fått på vår tomt. Så 10 säckar med löv blev det, känns i ryggen idag att man jobbade i trädgården, men det var det värt. Har även grävt upp några buskar och bytt plats på dem. Så i den nya rabatten ska det inhandlas nya blommor:) Ni får se bild när det börjar bli klart. Vill så gärna fixa i ordning alla blomlådor och krukor med en gång, men eftersom det varit så kalla nätter så vill jag inte plantera ännu, så snart får det bli:)

Har även beställt varor från Nu Skin som jag väntar ivrigt på:) är verkligen jättenöjd med mina produkter, då jag tycker att produkterna är väldigt dryga, samt väldigt bra för kroppen. Min hy i ansiktet har blivit mycket slätare och finare. Samt håret har fått liv igen och är mjukt och glansigt:) riktigt nöjd är jag. Priser för deras produkter är riktigt bra, inte för dyrt, samt att produkterna håller väldigt länge.

Jag jobbar ju som sagt som marknadsförare åt ett internetföretag/ Nu Skin, och det gör jag vid sidan om mitt andra jobb. Och varför undrar ni kanske då:

  • Vill ha extra inkomst.. och vem vill inte ha det. Alla vill väl ha lite mer pengar! och hur mycket man vill tjäna är upp till varje individ. Ju mer arbete du lägger ner, desto mer kan du tjäna. Finns tex dom som bara jobbar med detta och ingenting annat. Som sagt, upp till var och en.
  • Jag gillar skönhet och nya hudvårdsprodukter. Har som sagt provat igenom en hel del, både dyra och billiga. Men har aldrig blivit riktigt nöjd. Men nu är jag riktigt nöjd, och har därför valt att fortsätta.
  • Gillar att träffa nya människor. Genom detta jobb träffar du nya människor och knyter nya kontakter. Samt jobbar i ett roligt team. Du jobbar inte ensam, utan man är ett team som hjälps åt.
  • Jag blir egen företagare. Och alla produkter jag köper får jag produktpoäng, som jag sen kan lösa in mot nya produkter. Tänk när du själv köper produkter i affären, där får du minsann ingen återbäring på de produkterna! Av det du köper från Nu Skin går en viss del av pengarna till världens barn. Så du gör även där ett gott ändamål:)

Är det något av detta som stämmer in på dig:

  • vill ha mer fritid
  • extra inkomst
  • ekonomisk frihet
  • hjälpa andra
  • personlig utveckling
  • möta nya människor
  • ha som hobby
  • äga egen business

Är du mer nyfiken..? Gå in på min sida: http://kyhlberg.gpn123.com

Men kom ihåg, stirra dig inte blind på sista steget i videon. För man behöver absolut inte köpa det kitet som står där. Har inte jag gjort, utan det finns andra vägar att gå oxå:) Och detta är inget bindande företag, man kan gå ur precis när man vill, bara testa produkter men inte jobba med affärsidén, behöver inte bistå med produkter hemma, eller lägga ut en massa pengar. Så varför inte testa!! Har man aldrig provat så vet du ju inte!! Och jag har valt att ge det en chans, har inget att förlora, utan bara att vinna:))

Är du nu fortfarande intresserad så kontakta mig här eller på min mejl: idakyhlberg@hotmail.com

Som sagt, jag är på jakt efter 3-4 samarbetspartners som inom ett par veckor ska utgöra mitt team.. Och jag söker positiva och duktiga människor med ett glatt humör:) Och du kan bo varsom i världen:)  Men sen vet jag ju inte om det är nånting för dig, jag vet ju inte heller om du kvalificerar..Så frågan är, är du öppen för en ny möjlighet..? Och kommer du nånsin få en sån här möjlighet igen....


Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, sen blir det laga mat och sen mys med familjen;))

Ha en fortsatt skön sömndag!

puss

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 25 augusti 2013 19:54

Vilket underbart väder det har varit idag:)) sommarvärme och strålande solsken. Sånt här väder vill vi ha länge:) Semestern är slut och man har börjat jobba igen. Sjukt hur fort man kommer in i vardagen.. Men det känns bra med rutiner;)) I sommar h...

Av Ida - 10 april 2013 10:13

Morgon... Idag är jag hemma från jobbet då Max spydde på dagis igår, stackarn:(( Men efter det har han inte spytt nått mer utan är som vanligt. En glad och sprallig liten kille:)) så det var nog ingen större magsjuka, skönt:) Solen har precis börja...

Av Ida - 21 januari 2013 09:51

Har precis ätit en lång frukost med barnen:)) skönt och vara ledig:)) idag blir det lite småfix. Kylskåpet behöver fyllas på och dammsugaren får nog köra ett race;) ska även göra i ordning gäststugan, för mamma och pappa kommer och hälsar på nu i vec...

Av Ida - 9 januari 2013 14:47

Hej... Säger bara regn, regn. Öser ner ute, såååå tråkigt:( är ruggigt och kallt, så mina tofflor är på hela tiden;) har precis tryckt i mig en mumsig bulle som jag och barnen bakade i veckan. Riktigt goda blev dom:) i helgen är jag ledig , så det s...

Av Ida - 20 december 2012 19:51

Go kväll;). Ja nu närmar sig julen med stora steg:)) undrar vad man får av tomten, snäll har jag ju varit:))) jobbar alla dagar fram till julafton, sen är jag ledig i 7 dagar. Ska bli såååå himla skönt:) alla julklappar är inhandlade så det är riktig...

Presentation


Mode HeMMet Mat faMilj

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards