Kyhlberg

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Ida - 29 januari 2012 12:04

Hej!!

Idag gick vi upp med tuppen känns det som. Barnen vill inte ha sovmorgon utan de vill gå upp och se på Bolibompa.. Så det var bara att kliva upp vid halv sju och hålla god min:) Tände en brasa och massa ljus, så det blev riktigt mysigt. Sen vid tio hade Fröja gympa, så mannen och Max följde också med så kunde jag gå en lång promenad med Emma. Var riktigt skönt och bara gå och tjöta lite tjejsnack;)) Nu är vi hemma igen och jag har gjort lite våfflor, mums:)

Så nu är man riktigt mätt.. Ja i morgon börjar jag jobba, känns jätte konstigt. Har varit hemma i nästan 1,5 år och nu är den tiden slut:(( Ska börja jobba 75% så det känns lite lagom.. Men i morgon börjar jag kl 6, fattar inte hur jag ska komma upp ur sängen sååå tidigt. Får bli en stooor kopp java så jag piggnar till. Denna veckan fyller jag även år!!!! 31 år!! fasen vad tiden har gått fort, ingen ungdom längre. Nu blir det till att köpa antirynkkräm mm;) Min födelsedag ska vi fira med att gå ut och äta med dom bästa vännerna och mannen, samt är nått shownummer som vi ska titta på, ska bli jätte kul. Sitter och försöker komma på lite fler saker som jag önskar mig.. Men dessa vill jag gärna ha:)):


 

Sen ett par Hanky Panky trosor är aldrig fel:)) Ja vi får se vad det blir:)) Blir nog nått jättebra..

Har även fixat barnvakt så vi får sovmorgon på söndag, sköönt:))

Av mamma och pappa ska jag få ett par pumps, så i helgen var vi på Kungsmässan för att se om jag hittade ett par, men jag hittade väl inga helt hundra så jag får ta en sväng på stan också och se om jag hittar några:)

Nej, nu ska jag åka och lämna in en film som vi hyrde igår:


 

Var väl ok, men inte mer...

Ta hand om er  


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mode HeMMet Mat faMilj

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards